سختی آب

مطالب دیگر:
🔍مقاله کشاورزی با عنوان تأثیر عناصر مختلف در گیاهان🔍مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه انگور🔍مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان انگور فرنگی🔍مقاله کشاورزی با عنوان بررسی دو گیاه عناب و کنار🔍پاورپوینت کشاورزی با عنوان انواع گلخانه🔍مقاله مدیریت با عنوان ارزش مدیریت استراتژیک🔍مقاله مدیریت با عنوان ماهیت و ارزش مدیریت استراتژیک🔍مقاله مدیریت با عنوان ارزشیابی عملکرد افراد🔍مقاله مدیریت با عنوان ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی🔍مقاله مدیریت با عنوان ارزیابی عملکرد کارکنان🔍مقاله مدیریت با عنوان ارزیابی ریسک سرمایه گذاری در اوراق بهادار🔍پاورپوینت کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه آویشن🔍پاورپوینت کشاورزی با عنوان حفاری چاه های عمیق و نصب پمپاژ در آنها🔍مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه بادمجان🔍مقاله کشاورزی با عنوان بافت های گیاهی🔍مقاله با عنوان بافت اسکلرانشیم🔍مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه بنفشه🔍پاورپوینت درباره گزارش کار عملی از دامپروری 🔍پاورپوینت درباره محافظت از پی، منشاء، پیشرفت و توسعه آن 🔍پاورپوینت درباره کلیدهای طلایی مدیریت منابع انسانی
سختی آب با ما باشید با یکی دیگر از فایل های قابل دانلود با عنوان : .سختی آب |1800339|vxo|

2 فایل 13 صفحه

آب طبیعی به علت خاصیت حل کنندگی خوبی که دارد معمولا دارای حجم بالایی از نمکهای محلول در آب می‌شود. CO2 هوا به خاطر انحلال در آب و تولید اسید کربنیک ضعیف ، خاصیت خورندگی آب را بهبود می‌بخشد. بنابراین آب هنگام عبور از محیط‌های گوناگون مخصوصا محیط‌های آهکی مقداری از کربناتها را در خود حل می‌کند که این کربناتها همراه یونهایی مثل کلسیم ، منیزیم و باعث ایجاد سختی موقت می‌شود که با جوشاندن از بین می‌رود. البته یونهای منیزیم و کلسیم و سایر یونهای فلزی با سولفات و نیترات و کلرو ایجاد سختی دائم می‌کنند. باعث رسوب کردن صابون در آب می‌شود (خاصیت کف کنندگی صابون را از بین می‌برد). اثرات زيانبخش ناخالصيهاي آب در صنعتآب در شیمی یکی از مهمترین حلالها می‌باشد و معمولا از آن به عنوان حلال عمومی نام می‌برند و بنابراین کاربرد اساسی در صنعت دارد که برخی از کاربردهای مهم به این شرح می‌باشد:۱- به عنوان حلال ۲- به عنوان ماده اولیه برای شرکت در واکنشهای شیمیایی تهیه محصول ۳- به عنوان ماده واسطه برای خارج کردن مواد ناخواسته ۴- به عنوان بستر یا محیط واکنش

وجود ناخالصیها در آب باعث ایجاد رسوب در دستگاههای حرارتی و دیگ بخار می‌شود که این عمل باعث کاهش عمر مفید دستگاه می‌گردد. بخاری که از آبهای ناخالص تولید می‌شود دارای کیفیت بسیار پایینی می‌باشد به عنوان مثال سیلیس همراه بخار خارج شده و در اثر سرد شدن روی پره‌های توربین رسوب می‌کند. خوردگی بویلرها و تأسیسات حرارتی و لوله‌ها ، اتلاف مواد شیمیایی و باقی گذاشتن لکه روی محصولات غذایی و نساجی از عوارض دیگر آبهای ناخالص می‌باشد.
بهترین آب برای استفاده در صنعت آب بدون یون است اما هزینه تولید آب بدون یون بسیار بالاست. بنابراین در اکثر آزمایشگاهها و واحدهای صنعتی از آب مقطر استفاده می‌کنند همچنین در مناطق کویری و خشک که منابع آب آشامیدنی محدود می‌باشد. از روش تقطیر آب دریا برای تولید آب آشامیدنی استفاده می‌شود..